sâmbătă, 12 aprilie 2014

Briose cu dulceata

Briose cu dulceata de trandafiri - imagine 1 mare


Ingrediente


  • 2 ouă

  • 200 g zahăr

  • 1 pacheţel zahăr vanilinat

  • 100 ml lapte

  • l200 g făină

  • 1 plic praf de copt

  • 100 ml ulei

  • 3 linguri dulceata trandafir

  • coaja unei lămâi


Mod de preparare
Ouale le batem pana cand obtinem o spuma cu zaharul si zaharul vanilat . Renuntam la mixer ca sa nu stropim peretii si adaugam laptele , uleiul in fir subtire , faina amestecata cu praful de copt si dulceata de trandafiri.


Amestecam bine . Ne pregatim formele de briose si in fiecare punem aluat astfel incat sa fie umplute cam 3/4. Dam la cuptorul preincalzit pentru 20. Binenteles se pot orna cu bezea, ciocolata etc. Dupa gustul fiecaruia. Eu le las asa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate