Ingrediente
- 2 ouă
- 200 g zahăr
- 1 pacheţel zahăr vanilinat
- 100 ml lapte
- l200 g făină
- 1 plic praf de copt
- 100 ml ulei
- 3 linguri dulceata trandafir
- coaja unei lămâi
Mod de preparare
Ouale le batem pana cand obtinem o spuma cu zaharul si zaharul vanilat . Renuntam la mixer ca sa nu stropim peretii si adaugam laptele , uleiul in fir subtire , faina amestecata cu praful de copt si dulceata de trandafiri.
Amestecam bine . Ne pregatim formele de briose si in fiecare punem aluat astfel incat sa fie umplute cam 3/4. Dam la cuptorul preincalzit pentru 20. Binenteles se pot orna cu bezea, ciocolata etc. Dupa gustul fiecaruia. Eu le las asa.
Amestecam bine . Ne pregatim formele de briose si in fiecare punem aluat astfel incat sa fie umplute cam 3/4. Dam la cuptorul preincalzit pentru 20. Binenteles se pot orna cu bezea, ciocolata etc. Dupa gustul fiecaruia. Eu le las asa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu