vineri, 11 aprilie 2014

Prajitura puturosului


Ingrediente : 
1 cana zahar
1 cana gris
1 cana lapte praf
1 cana faina
1 kg mere
2-3 linguri margarina

 Mod de preparare:


Se amesteca laptele praf, zaharul, faina si grisul intr-un castron.
 Se curata merele de coaja si se rad.
 Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (dimensiuni tava 25*35) si se pune un rand de praf, iar deasupra se presara untul sau margarina. Eu nu am avut la indemana dar daca aveti un pulverizator o puteti topi, o puneti in pulverizator si o imprastiati uniform pe toata suprafata. 
Se pun deasupra o parte din merele rase apoi iar praf si tot asa terminandu-se cu un strat de praf peste care se presara margarina.
 Se da la cuptor pentru aproximativ o ora la foc mic. Se lasa sa se raceasca, se taie felii si se pudreaza cu zahar.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate