sâmbătă, 12 aprilie 2014

Gogosi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 500 g margarina Delma
  • 300 g zahar pudra
  • cca 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • o ceasca de lapte
  • coaja de lamaie
  • 2-3 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare



Margarina se freaca cu ouale si zaharul pudra pana cand se omogenizeaza.
Cubul de drojdie se freaca cu o lingura de zahar pudra si cescuta de lapte.
Intr-un oval, se pune faina, se face un cerculet in mijloc si se pun cele 2 compozitii plus zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se framanta ca si o coca de cozonac.
Aluatul se lasa la crescut, dupa care se formeaza gogosile si se pun la prajit in uleiul bine incins.
La sfarsit se pudreaza.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate