sâmbătă, 12 aprilie 2014

Papanasi prajiti

Papanasi prajiti - imagine 1 mare
Ingrediente
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • o lingura zahar
  • 130 g faina
  • 1/2 pachet praf de copt
  • o lingura gris
  • coaja de lamaie, plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de rom
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
  • smantana
  • dulceata (de preferat de afine)

Mod de preparare
Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul. Modelam bile(cu mana trecuta prin faina,deoarece compozitia este de consistenta moale). Le asezam pe o tava tapetata cu faina.Apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu( ca sa se friga uniform in interior)Incingem uleiul in tigaie,rumenim papanasii pe ambele parti. Scoatem din tigaie pe un servet de hartie apoi pudram.


Servim simple sau cu smantana si dulceata de afine(sau orice alta dulceata).


Pofta buna dragilor!!! :)


Papanasi prajiti - imagine 1 mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate