Ingrediente
200 gr ciocolata amaruie
200 ml lapte
2 linguri zahar pudra
4 oua
Mod de preparare
Punem pe foc laptele impreuna cu ciocolata rupta bucatele.
200 gr ciocolata amaruie
200 ml lapte
2 linguri zahar pudra
4 oua
Mod de preparare
Punem pe foc laptele impreuna cu ciocolata rupta bucatele.
Mestecam continuu pana se topeste complet ciocolata si se omogenizeaza compozitia.
Dam la rece si cand s-a racit adaugam rand pe rand galbenusurile.
Batem spuma albusurile. Cand s-au intarit adaugam zaharul pudra si batem pana devine ca o bezea lucioasa.
Incorporam bezeaua in compozitia de ciocolata.
Umplem formele pana la baza si punem capacele. Bagam la congelator.
Dupa ce s-a intarit scufundam rapid formele in apa calda ca sa putem scoate usor inghetata.Delicioasa !
Pofta bunaaa!!! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu