sâmbătă, 5 aprilie 2014

Copanele de pui in sos picant

             


Ingrediente
1 kg copanele pui
100 ml sos soia
100 ml sos worchester
100 ml apa
100 ml sos picant
3 linguri zahar brun
2 linguri otet balsamic
1 lingura susan


Mod de preparare

Punem copanelele de pui intr-un vas si turnam peste ele sosul de soia si sosul worchester. Le dam la frigider pentru 2-3 ore.
Scoatem copanelele si le punem intr-o tava. Peste sosul ramas de la marinare adaugam zaharul brun si amestecam pana se topeste. Punem apoi sosul picant si otetul balsamic , adaugam ghimbir si curry , amestecam pana se omogenizeaza adaugam apa si turnam in tava peste copanele

Dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc copanelele pe ambele parti si se caramelizeaza sosul.


Am presarat susan si am servit pe pat de orez




Pofta bunaaa !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate