joi, 17 aprilie 2014

Pasca rapida



Ingrediente

1 kg branza de vaci
1 plic budinca vanilie
250 ml smantana
6 linguri faina
6 oua
200 gr zahar pudra
200 gr stafide
1 lingurita praf copt
coaja rasa de lamaie
vanilie


Mod de preparare


Amestecam branza cu galbenusurile, zaharul si smantana. Adaugam apoi praful de budinca, faina si praful de copt si omogenizam. Punem coaja rasa de lamaie, vanilia si stafidele care au fost inmuiate prealabil fie in apa fiarta fie in esenta de rom.
La final adaugam albusurile batute spuma tare si amestecam usor , cu o lingura de lemn.

Tapetam forma de copt cu margini detasabile cu hartie de copt si turnam compozitia.

Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste putin deasupra. 
Nu va speriati daca o sa vi se para ca e inca necoapta, la mijloc o sa fie foarte moale insa se va intari.

Lasam sa se raceasca apoi o portionam.




Pofta buna dragii mei !!! :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate