joi, 17 aprilie 2014

Inghetata de iaurt cu miere si vanilie


Ingrediente:

500 gr iaurt natural
6 linguri miere
1 pastaie de vanilie 



Mod de preparare

Punem iaurtul intr-o sita fina pentru 15-20 minute ca sa se scurga tot zerul.

Transferam iaurtul intr-un bol si adaugam miere de albine dupa gust. 

Taiem pastaia de vanilie si cu ajutorul unui cutit scoatem semintele si le punem peste compozitia de iaurt. Omogenizam.

Punem compozitia intr-o caserola cu capac si dam la congelator pentru 5-6 ore. In primele doua ore scoatem caserola si mixam inghetata cam la jumatate de ora ca sa spargem acele de gheata.
Scoatem din congelator caserola, o lasam 15-20 minute la temperatura camerei apoi umplem cornetele. 



                                          Pofta bunaaa!!! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Translate